Eenvoudig zoeken? Druk op CTRL+F

 

Medewerker

 

 

 

 

VRAAG |

ANTWOORD


 

  •  

Wanneer ik nieuwe medewerkers aanmaak in Payroll Cloud, zijn deze dan direct zichtbaar?

Bij het aanmaken van nieuwe medewerkers in Payroll Cloud, zijn deze direct zichtbaar in Payroll Cloud. U kunt dan ook direct arbeidscontracten aanmaken, uren boeken of gebruik maken van andere toepassingen.

 

Uw looncontactpersoon hoeft geen goedkeuring te geven voor activatie.

 

Wanneer de nieuwe medewerker niet zichtbaar is, dan is er mogelijk sprake van een onjuiste invoer in één van de velden. Uw looncontactpersoon ontvangt hiervoor automatisch een melding en zal deze zo spoedig mogelijk oplossen.


 

 

  •  

Wanneer ik een medewerker invoer in Payroll Cloud, krijg ik deze medewerker niet te zien in mijn loonpakket?

Het kan incidenteel voorkomen dat een nieuw ingevoerde medewerker niet zichtbaar wordt in Payroll Cloud. Wij verzoeken u een melding in te sturen via MijnMarshoek Vraag stellen.

 

 


 

  •  

In Profit Retail had ik de mogelijkheid de managementassistent op te roepen waarbij ik bijvoorbeeld kon zien wanneer contracten aflopen. Is dit ook mogelijk in Payroll Cloud?

De managementassistent zoals u gewend was in Profit Retail is niet in deze vorm beschikbaar in Payroll Cloud. 

U kunt de informatie zoals verloopdatum van contracten en verjaardagen van medewerkers als volgt raadplegen:

1. U kiest op de homepagina van Payroll Cloud voor Medewerkers. Vervolgens kunt u een selectie maken zoals bijvoorbeeld <30-04-2019 om alle contracten met einddatum voor 30 april te kunnen zien.

2. U kiest op de homepagina van Payroll Cloud voor Output. Vervolgens kiest u voor analyses. Bij de gegevensverzameling kunt u Medeweker Actuele stamgegevens selecteren. 


 

  •  

Hoe kan ik een medewerker die eerder uit dienst is getreden weer in dienst melden?

Helaas heeft u binnen Payroll Cloud geen mogelijkheid om een uit dienst gemelde medewerker weer in dienst te melden. Uw loonmedewerker kan dit voor u uitvoeren. U kunt hiervoor vanuit Payroll cloud gaan naar Vraag stellen. U geeft bij het onderwerp in dat het om een herindiensttreding van een oud medewerker gaat. Bij de omschrijving geeft u de naam en BSN van deze persoon door. 

 

Wij hebben de wens bij AFAS ingediend om dit te realiseren. Omdat wij afhankelijk zijn van AFAS kunnen wij helaas geen termijn noemen waarop deze toepassing beschikbaar komt.